وبلاگ رسمی گروه فنی و مهندسی آتیک سو

خدمات فنی و مهندسی در زمینه های آب ، فاضلاب و ساختمان

وبلاگ رسمی گروه فنی و مهندسی آتیک سو

خدمات فنی و مهندسی در زمینه های آب ، فاضلاب و ساختمان

داستان موفقیت با آتیک سو

داستان موفقیت سردخانه دیدان سیب

در یک نگاه :
تاسیس در ۱۳۷۹ ، فعال در صنعت نگهداری میوه

چالش‌های موجود:
محدودیت‌های منابع آب و دفع فاضلاب

دستاوردهای سیستمی:
استفاده از آب بدون املاح و سختی ، بهره برداری مطلوب از سیستم سرمایشی با انتخاب برج خنک کن متناسب، استفاده از پساب در فضای سبز محوطه و زمین های زراعی اطراف سرخانه
علیرضا میرزایی مدیرعامل می‌گوید: قبل از اینکه به سرخانه دیدان سیب بیایم، درسرخانه دیگر از محصولات گروه صنعتی آتیک سو استفاده کرده بودم. بنابراین زمانی که به به سرخانه دیدان سیب آمدم، با توجه به سابقه‌ی ذهنی خوبی که از مجموعه آتیک سو داشتم، تلاش کردم که از محصولات آتیک سو در سرخانه دیدان سیب استفاده کنم

استفاده‌ی بهینه از منابع موجود :
محدودیت منابع آب و دفع فاضلاب از چالش‌های سرخانه های بزرگ است. وجود سالن های متعدد در نقاط مختلف سایت، بحث مدیریت منابع آب و فاضلاب را نیز سخت‌تر می‌کند.
به گفته‌ی علیرضا میرزایی، استفاده از پکیج های تصفیه آب و فاضلاب، به مدیریت کمک می‌کند که بتواند با منابع محدود، بهره‌وری را افزایش دهد

کمک به تصمیم‌گیری بهتر
در دنیای امروز، نیاز اصلی مدیران برای خلق یک تصمیم به موقع و به جا، اطلاعات است.

سادگی کاربری و سهولت دسترسی به منابع
زبان امورات فنی آب در عین سادگی برای افرادی که از آن اطلاع ندارند غیر قابل فهم است. اگر سیستم آبی با کاربری ساده و بدون پیچیدگی باشد افرادی که در امور آبی تخصص ندارند هم می‌توانند از آن استفاده کنند. آقای علیرضا میرزایی معتقد است که در پکیج تصفیه آب و فاضلاب این پویایی وجود داشته است که حتی افرادی که تخصص زیاد ندارند از آن استفاده کنند.

داستان موفقیت هتل جواد الائمه قم

در یک نگاه
هتل جواد الائمه قم در سال ۱۳۸۲ تاسیس شده است و در حال حاضر از جمله بهترین هتل¬ها در استان قم به شمار می‌رود.

چالش‌های پیش از استقرار
هزینه های گزاف جهت خرید آب قابل شرب و دفع فاضلاب آشپزخانه ای

دستاوردهای پس از استقرار
کاهش اتلاف وقت نیروی انسانی و هزینه ها جهت تامین آب شرب و دفع فاضلاب.

آتیک سو در هتل جواد الائمه
این هتل قبل از همکاری با شرکت آتیک سو برای هر طبفه از آب شیرین کن کوچک(خانگی) استفاده می کرد که بعد از همکاری با آتیک سو از یک دستگاه آب شیرین کن صنعتی متمرکز استفاده کرد که باعث کاهش اتلاف انرژی و هزینه ها شد.
همچنین قبل از استفاده از چربی گیر پساب آشپزخانه باعث گرفتگی خلل و فرج چاه و زود زود پر شدن چاه می شد که این مشکل هتل جوادالائمه بعد از راهنمایی های گروه آتیک سو و استفاده از دستگاه چربی گیر حل شد که منجرب کاهش هزینه های این هتل شد.

پاسخ گویی در برابر درخواست نهادهای قانونی
هتل جواد الائمه قم در فبال تعهداتی که به وزارت بهداشت و محیط زیست جهت حفظ بهداشت محیط هتل و جلوگیری از آلودگی محیط زیست (آبهای زیر زمینی) دارد بعد از همکاری با گروه آتیک سو توانسته است این تعهدات را بجا بیاورد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی